Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam <BR>Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa <BR>Evli olup bekar kalsam <BR>Çalışmadan zengin olsam <BR>Çok yiyerek zayıflasam <BR>Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam <BR>Gizli olsa herkes bilse. <BR><BR>Bana hep bana bana hep bana bana hep bana <BR><BR>Ben yine her gün kaybolsam <BR>Kandan korkan bir doktor olsam <BR>Aşkımı alıp dağlara çıksam <BR>Dünya çirkin düzelir sansam <BR>Her şey benim, peki sen kimsin? <BR>Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun <BR>Sözleri sattım sonra geri aldım <BR>Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım <BR>Bir gece iki gece derken her gece <BR>Aşk zili çaldı dedim git be <BR><BR>Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam <BR>Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa. <BR>İstemeden seçtiklerim <BR>Ne işim var burda benim <BR>Ben aslında caz severim <BR>Çok yaşasam yaşlanmasam <BR>Estetiksiz güzel olsam. <BR>Olgunlaşıp çocuk kalsam <BR><BR>Bana hep bana bana hep bana bana hep bana <BR><BR>Her şey benim, peki sen kimsin? <BR>Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun <BR>Sözleri sattım sonra geri aldım <BR>Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım <BR>Bir gece iki gece derken her gece <BR>Aşk zili çaldı dedim git be <BR>Rujum mujum her şeyim var kuzum <BR>Tadım tuzum kalmadı susun be... <BR><BR>Bana hep bana bana hep bana bana hep bana