Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin(dinlemezsin)<BR>Şakalarıma gülmezsin<BR>İşin aslı sevgilim<BR>Sen bana fazla iyisin, iyisin<BR>Fazla<BR><BR>Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin(ahh)<BR>Saçlarımı beğenmezsin<BR>İşin aslı sevgilim<BR>Sen bana fazla iyisin, iyisin<BR>Fazla<BR><BR>Ben hiç mükemmel değilim, belkide sıradan biriyim<BR>İşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin<BR><BR>Çok gülerim kızarsın<BR>Ağlayınca kaçarsın<BR>Güzel bile bulmazsın<BR>Sen bana fazla iyisin fazlaaaa<BR><BR>Tanrım yine aynı hesap<BR>Senden iyisini vermedi kader<BR>Dünya yalan senle birlikte <BR>Bedenin burda ruhun nerde <BR>Harika yazar, harika söyler<BR>Gülmeyi severim,ağlamayı da bilirim<BR>İşin aslı sevgilim ben sana fazla gelirim<BR><BR>Ben hiç mükemmel değilim, belki de sıradan biriyim<BR>İşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin<BR><BR>Böyle olunca kapı arkanda<BR>Hadi ordan be beni kızdırma<BR>Hoşsun ama boşsun be yavrum<BR>İşin aslı şu sevgili<BR>İstersem çeker giderim<BR><BR>Sen bana fazla iyisin iyisin<BR>