Kafana takma dur, yüreğini dinle<BR>Kafana takma hiç, yüreğini dinle<BR>Kafana takma dur,yüreğini dinle<BR>Sustur herşeyi yüreğini dinle<BR><BR>Sustur niye?Anlat gitsin<BR>Aksın kinin, derdin bitsin<BR>Değmez kimse üzülüp durma sat derdini<BR>Seni terketti, belki de iyi etti<BR>Değmez, aşkına layık mıydı bak<BR>Sana değer veriyorsa bırak<BR><BR>Yeter düşündüğün, ama sevdim<BR>Yeter üzüldüğün, çok sevdim<BR>Yeter kırıldığın,(unutulmaz)hayat beklemez(2)<BR><BR>Kafana takma dur, yüreğini dinle<BR>Kafana takma hiç, yüreğini dinle<BR>Kafana takma dur,yüreğini dinle<BR>Sustur herşeyi yüreğini dinle<BR><BR>Sustur niye?Anlat gitsin<BR>Aksın kinin, derdin bitsin<BR>Değmez kimse üzülüp durma sat derdini<BR>Seni terketti, belki de iyi etti<BR>Değmez, aşkına layık mıydı bak<BR>Sana değer veriyorsa bırak<BR><BR>Yeter düşündüğün, ama sevdim<BR>Yeter üzüldüğün, çok sevdim<BR>Yeter kırıldığın,(unutulmaz)hayat beklemez(2)<BR><BR>Kafana takma dur, yüreğini dinle<BR>Kafana takma hiç, yüreğini dinle<BR>Kafana takma dur, yüreğini dinle<BR>Sustur herşeyi yüreğini dinle